Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας!
Ώρες εργασίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00
info@mg-constructor.gr

Κατασκευή Εκκλησιών

Κατασκευή Εκκλησιών

Για την MG Constructor Εκκλησίες και Μοναστήρια είναι χώροι λατρείας και όχι απλές οικοδομές.

Οι εκκλησίες και τα μοναστήρια της  MG Constructor είναι κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα και επικάλυψη από πέτρα και κεραμίδια.

 

 

Η MG Constructor διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χτίσιμο με πέτρα, Ιερών Ναών, εξωκλησιών καθώς και μεσαίου ή μικρού μεγέθους  ιδιωτικών εκκλησιών.

Στις κατασκευές από πέτρα συμπεριλαμβάνουμε και την κατασκευή ή αναστήλωση, ανακαίνιση, αναπαλαίωση μοναστηριών, περιφράξεων εκκλησιών και μοναστηριών.

Επιπρόσθετα αναλαμβάνουμε την κατασκευή με πέτρα και των βοηθητικών τους χώρων αλλά και την συντήρηση παλαιάς πέτρας, ανακαίνιση παλαιάς κατασκευής και κάθε είδους διακοσμητικών τους.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή εκκλησιών και μοναστηριών, σεβόμενη τους αρχιτεκτονικούς ρυθμούς που καθιερώθηκαν μέσα στους προηγούμενους αιώνες από τους χριστιανούς προγόνους μας προσθέτοντας την εμπειρία μας στο σχεδιασμό και τη στατική μελέτη αλλά και τα σύγχρονα υλικά που συνοδεύουν το παραδοσιακό χτίσιμο με πέτρα και κεραμίδια.

Η κύρια προτεραιότητα μας όταν αναλαμβάνουμε την κατασκευή μίας εκκλησίας ή μοναστηριού είναι ο σεβασμός στην θρησκεία μας αλλά και στην διατήρηση της παράδοσης σχετικά με τον ρυθμό της εκκλησίας.

[mc4wp_form]