Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας!
Ώρες εργασίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00
info@mg-constructor.gr

Πατητή Τσιμεντοκονία

Πατητή Τσιμεντοκονία

Πατητή τσιμεντοκονία μια τεχνοτροπία που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες!

Η MG Constructor εξειδικεύεται στην άριστη εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας εφαρμόζοντας την σε οποιοδήποτε σημείο της ζητηθεί, όπως σε σκάλες, τραπέζια, καθίσματα, τζάκια, μπανιέρες, πάγκους κουζίνας, πάσο-μπαρ και γενικά σε διάφορες πρωτότυπες εφαρμογές που επιθυμείτε.

Πατητή Τσιμεντοκονία (forged ciment) η αγαπημένη των αρχιτεκτόνων και των διακοσμητών.

Η πατητή τσιμεντοκονία παρουσιάζει αυξανόμενη ζήτηση καθώς επιλέγεται όλο και περισσότερο για να εφαρμοστεί είτε σε κατοικίες είτε σε επαγγελματικούς χώρους, ανεξάρτητα αν θα εφαρμοστεί σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισης που προσφέρει το τελικό αποτέλεσμα. Η εικόνα που προσφέρει εντυπωσιάζει ιδιαίτερα και για αυτόν τον λόγο επιλέγεται για καταστήματα εστίασης και διασκέδασης.

Οι αλλαγές στις μεθόδους αλλά και στις τεχνοτροπίες διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων έχουν φέρει στο προσκήνιο την “πατητή τσιμεντοκονία” και βέβαια η τεχνοτροπία αυτή τείνει να γίνεται καθημερινά όλο και πιο γνωστή και να καθιερωθεί σαν ένα ιδιαίτερο στοιχείο κάθε χώρου.

Εξαιτίας του εικαστικού αποτελέσματος που προσφέρει η πατητή τσιμεντοκονία επιλέγεται να εφαρμοστεί ιδιαίτερα σε ξενοδοχεία και μάλιστα σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης επισκεπτών όπως η reception, τα εστιατόρια, οι χώροι διασκέδασης, τα μπάνια, οι πάγκοι κουζίνας-προετοιμασίας κλπ.

Βέβαια αρκετοί επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να διαθέτουν ένα εντυπωσιακό χώρο επιλέγουν την πατητή τσιμεντοκονία για να αποσπούν την προσοχή και τα θετικά σχόλια των πελατών τους.

Τα επιπρόσθετα οφέλη, εκτός της αισθητικής που προσφέρει η πατητή τσιμεντοκονία είναι η ευκολία στην καθαριότητα, η μεγάλη αντοχή στην φθορά αλλά και στους λεκέδες

Επαγγελματικοί χώροι εφαρμογής
Γραφεία  – Ιατρεία – Μικροβιολογικά εργαστήρια
Καταστήματα και εταιρείες μόδας, λιανικής ‘η χονδρικής πώλησης ενδυμάτων, υποδημάτων, αξεσουάρ, οπτικών ειδών.
Εμπορικά κέντρα και κέντρα περιποίησης, spa, massage, χαμάμ κλπ

Εσείς απλά επιλέξτε τα χρώματα που σας αρέσουν και όλα τα άλλα αφήστε τα στην MG Contructor.

[mc4wp_form]