Τεχνογνωσία

Τεχνογνωσία

Ολιστική Προσέγγιση κάθε έργου μας

Η εταιρία μας, δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην άριστη διαχείριση όλων των παραγόντων ενός έργου, και μ’ αυτόν τον τρόπο αποφεύγει τις συγκρουόμενες προτεραιότητες των πολλών ειδικοτήτων που συμμετέχουν σε ένα κατασκευαστικό έργο και έτσι ο πελάτης μας αποφεύγει επιπλέον δαπάνες και καθυστερήσεις.

Συμβουλεύουμε πριν την απόφαση σας

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την εκτίμηση του κόστους κατεδάφισης και του σχεδίου δόμησης, το αναλυτικό σχέδιο ανακαίνισης, συμβουλές σχετικά με τους νόμους της πολεοδομίας καθώς προτάσεις για την αγορά των υλικών.

 

 

Βήματα, εξέλιξη, επίβλεψη εργασιών

Εμείς στην mg-constructor δεν ξεκινάμε κανένα έργο αν δεν έχουμε εφαρμόσει όλα τα απαραίτητα βήματα πριν και κατά την διάρκεια των εργασιών. Μελετάμε τα δεδομένα, σχεδιάζουμε, χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα μηχανήματα και εξοπλισμό μαζί με τα καλύτερα υλικά και επιβλέπουμε τους έμπειρους τεχνίτες μας.

Εξελισσόμαστε καθημερινά

Κάθε μέρα που περνάμε στα εργοτάξια, μας κάνει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί και σχολαστικοί ώστε να διασφαλίζουμε την ακεραιότητα του έργου αλλά και των εργαζομένων σ’ αυτό. Η συνολική διασφάλιση του έργου προφυλάσσει τον πελάτη μας από απρόβλεπτες καταστροφές που ανεβάζουν το τελικό κόστος του.

 

Αρχιτεκτονική χώρων

Οι έμπειροι αρχιτέκτονες μας αντιλαμβάνονται γρήγορα τις ανάγκες σας και σχεδιάζουν κατάλληλα κατευθύνοντας τους τεχνίτες μας οι οποίοι σέβονται τον χώρο στον οποίο εργάζονται  εσωτερικός  ή εξωτερικός και προσδίδουν την ίδια βαρύτητα στις λεπτομέρειες, οι οποίες τελικά μας διαφοροποιούν και μας έχουν καθιερώσει.

Έκδοση Αδειών

Η εταιρεία μας διαθέτει αρχιτέκτονα – πολιτικό μηχανικό ο οποίος πραγματοποιεί όλες τις μελέτες και φροντίζει για την έκδοση των απαραίτητων αδειών, είτε αυτές είναι για εργασίες μικρής κλίμακας είτε ολόκληρων κτηριακών συγκροτημάτων. Συμπληρωματικά συνεργαζόμαστε με ένα άρτια οργανωμένο γραφείο ηλεκτρολόγων μηχανολόγων για εργασίες που αφορούν στο αντικείμενο τους.

[mc4wp_form]