Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας!
Ώρες εργασίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00
info@mg-constructor.gr

Η Αποστολη μας

Η Αποστολη μας

Η αποστολή μας

Η δουλειά μας είναι η δόμηση.
Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και δημιουργούμε άρτιους και άριστους χώρους είτε επαγγελματικής χρήσης είτε οικιακής.

Οι οικοδομικές εργασίες, οι ανακαινίσεις χώρων, οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, η ξηρά δόμηση, οι θερμομονώσεις/θερμοπροσόψεις, οι ελαιοχρωματισμοί καθώς και αναπαλαίωση κατοικιών και η κατασκευή εκκλησιών είναι οι κύριες δραστηριότητες μας!

Ο Στόχος μας

Καθημερινά στοχεύουμε στην εξασφάλιση της ικανοποίησης του πελάτη μας σε όλους τους τομείς που αναλαμβάνει η επιχείρηση μας, μέσω του επαγγελματισμού, της ακεραιότητας, της ειλικρίνειας, της τήρησης των υποσχέσεων μας σχετικά με το κόστος του έργου, το χρονοδιάγραμμα εξέλιξης των εργασιών και της ημερομηνίας παράδοσης του έργου, την προσοχή στην λεπτομέρεια, την επιμέλεια σε κάθε πτυχή του έργου και γενικά στην ολοκληρωμένη παράδοση κάθε έργου πάντα στις πιο δίκαιες και ανταγωνιστικές τιμές αγοράς.

Τα αποτελέσματα μας.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας οι οποίοι θα μας συστήνουν στην ευρύτερη οικογένεια τους καθώς και στους γνωστούς και φίλους τους είναι η βάση λειτουργίας της επιχείρησης μας.

Οι συστάσεις όλων σας μας έχουν οδηγήσει στην επαγγελματικότατη οργάνωση μας ώστε ποτέ να μην προσβάλουμε, ακόμη και άθελα μας, κάποιον ο οποίος μας σύστησε.

[mc4wp_form]