Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας!
Ώρες εργασίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00
info@mg-constructor.gr

Home

null

Constructions

Constructions

Είμαστε μία έμπειρη ομάδα πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων, ηλεκτρολόγων μηχανικών καθώς και εμπειροτεχνουργών, η οποία γνωρίζει πως να διαχειριστεί όλες τις πτυχές ακόμη και της πιο σύνθετης κατασκευής ξεκινώντας από την μηχανική έως την προμήθεια υλικών.

null

Church Building

Church Building

Η εταιρεία μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, για την ανακαίνιση, την αναπαλαίωση ή την ανοικοδόμηση εκκλησιών. Γνωρίζοντας άριστα τους διαφορετικούς ρυθμούς αλλά και τις τεχνοτροπίες στην κατασκευή εκκλησιών.

null

Forged Ciment

Forged Ciment

Εφαρμόζουμε πατητή τσιμεντοκονία σε όποιο χρώμα επιθυμείτε σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια κα. Η τέλεια εφαρμογή του προσφέρει άριστη αντοχή, αδιαβροχοποίηση και τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι ένα οικολογικό και φυσικό υλικό. Έχει συστατικά την θηραϊκή γη, την υδράσβεστο, την χαλαζιακή άμμο και το κεραμάλευρο.

null

Pool constructions

Pool constructions

Η κατασκευή πισινών αποτελείται από τα παρακάτω στάδια : 1. Σχεδιασμός της πισίνας. 2. Έκδοση άδειας. 3. Εκσκαφή & Μορφοποίηση εδάφους 4. Τοποθέτηση πλεγμάτων, υδραυλικών & ηλεκτρικών συστημάτων. 5. Τοποθέτηση πλακιδίων. 6. Διακόσμηση περιβάλλοντος 7. Πλήρωση με νερό.

null

Modern Buildings

Modern Buildings

Η κατασκευή σύγχρονων κτηρίων δεν περιορίζεται απλά στην μοντέρνα εξωτερική εμφάνιση.
Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό των υποδομών και την προμήθεια υλικών τελευταίας τεχνολογίας που θα προσφέρουν ευκολίες στους ενοίκους μέχρι την λειτουργικότητα όλων των χώρων, όλα προβλέπονται από εμάς.

null

Stone structures

Stone structures

Παραμένουμε μεταξύ των περιορισμένων πλέον εταιρειών που διαθέτουν πραγματική τεχνογνωσία και εμπειρία στην χρήση της πέτρας και την κατασκευή πέτρινων κτηρίων, καθώς έχει να επιδείξει ένα πολύ μεγάλο αριθμό πέτρινων κτηρίων αλλά και κατασκευών από πέτρα.

null

Renovations of Business Areas

Renovations of Business Areas

Αναζητάτε μία ποιοτική και αξιόπιστη εταιρία ανακαινίσεων; Βρίσκεστε στο σωστό σημείο! Σίγουρα θα έχετε ετοιμάσει την λίστα με τις επιθυμίες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε να συναντηθείτε με τους ταλαντούχους αρχιτέκτονες μας και τους έμπειρους μηχανικούς μας και μαζί θα υλοποιήσουμε τα όνειρα σας.

null

Insulation

Insulation

Οι τρόποι θερμομόνωσης είναι πολλοί με το κόστος να καθορίζει την επιλογή τους. Πρώτο κριτήριο είναι το αν θα χτίσετε τώρα το σπίτι σας ή αν θα θερμομονώσετε το υφιστάμενο. Η εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη) των τοίχων είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο εξωτερικό μέρος όλων των κατακόρυφων εξωτερικών τοίχων του κτηρίου.

null

Hotel - Apartment Renovations

Hotel - Apartment Renovations

Στις εργασίες σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια πρέπει να τελειώσουμε γρήγορα και με την ελάχιστη αναστάτωση. Πριν ξεκινήσουμε σχεδιάζουμε με μεγάλη επιμέλεια κάθε στάδιο, εξασφαλίζοντας ελαχιστοποίηση κόστους και απώλεια εσόδων από πελάτες. Αυτή είναι η κύρια προτεραιότητα μας όταν αναλαμβάνουμε μια μονάδα ενοικίασης δωματίων.

null

Old House restoration

Old House restoration

Η προσέγγιση μας για κάθε είδους ανακαίνιση είναι πολύ προσεκτική και συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα βήματα για μια ολοκληρωμένη μελέτη και προσφορά κόστους υλικών και εργασιών μέχρι την εφαρμογή και την υλοποίηση όλων των συμφωνηθέντων εντός του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού κάθε έργου .

null

Decoration - Painting

Decoration - Painting

Εάν ενδιαφέρεστε να βάψετε ή να διακοσμήσετε τον χώρο σας μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους ελαιοχρωματισμό με έμπειρους και επαγγελματίες βαφείς -τεχνίτες καθώς επίσης και την διακόσμηση κάθε χώρου είτε είναι επαγγελματικός είτε οικία.

null

Electrical & Plumbing works

Electrical & Plumbing works

Διαθέτουμε διπλωματούχους, πιστοποιημένους και καταξιωμένους ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς.
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία από την αλλαγή μίας πρίζας και ενός νιπτήρα έως ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

MG CONSTRUCTOR

H έδρα της εταιρείας μας ΓΚΟΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - MG CONSTRUCTOR,
βρίσκεται στο Καπανδρίτι Αττικής.

Μέσα από την πολυετή δραστηριοποίηση μας στον κλάδο των κατασκευών κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε μία σειρά από ολοκληρωμένες διαδικασίες,
στην διαχείριση κάθε φύσεως οικοδομικών εργασιών αλλά και εργασιών ανακαίνισης και καλλωπισμού, οι οποίες μας επιτρέπουν την άμεση αναγνώριση του μεγέθους κάθε προβλήματος, τον υπολογιστικό σχεδιασμό, την σχεδίαση, τις προδιαγραφές, τις προσμετρήσεις και τις ακριβείς κοστολογήσεις, την εκτέλεση, την παρακολούθηση καθώς και την επίβλεψη των έργων.
Τηρούμε πάντα τις δεσμεύσεις μας, καλύπτοντας τις ποσοτικές και ποιοτικές προδιαγραφές των εργασιών που συμφωνήσαμε, πάντα εντός του προκαθορισμένου χρονικού πλαισίου περιορισμών.


Μελέτη

Η μελέτη κάθε έργου είναι απαραίτητη και προϋποθέτει εμπειρία, γνώσεις, αξιόπιστες μετρήσεις και καταγραφές των παραγόντων κάθε έργου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εκτιμήσεις, προϋπολογισμοί και σχεδιασμοί.

Σχεδιασμός
Πριν την έναρξη οποιασδήποτε εργασίας η ομάδα μας πραγματοποιεί τον απαραίτητο προκαταρκτικό σχεδιασμό ολόκληρου του έργου. Πραγματοποιείται καταμερισμός αρμοδιοτήτων, εργασιών και σταδίων εφαρμογής καθώς και χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης κάθε σταδίου για να επιτευχθούν μόνο άριστα αποτελέσματα.

Εφαρμογή
Με βάση την μελέτη και τον σχεδιασμό του έργου προχωράμε σε υλοποίηση των περιγραφόμενων στον σχεδιασμό σταδίων του έργου τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και τον προϋπολογισμό κόστους, προφυλάσσοντας τα συμφέροντα του πελάτη μας.

Οικοδομικές εργασίες σε όλη την Ελλάδα
με γνώμονα την άριστη ποιότητα κατασκευής

[mc4wp_form]